Skip to content

Bekijk hier al onze carrièretesten.

Watch Now.

Carrièretesten

Duren werkdagen ellendig lang voor je gevoel? Kom je na een werkdag chagrijnig en moe thuis? Met nauwelijks energie over om te koken? Misschien dat het dan geen kwaad kan om een carrièretest te doen. Met een carrièretest heb je binnen 15 minuten een indruk van je drijfveren, je interesses, vaardigheden en kwaliteiten. Op basis hiervan krijg je een eerste inzicht in wat voor jou belangrijk is in je werk, wie je bent en wat er bij je past.

“Carrièretesten” is het verzamelbegrip voor allerlei testen die je professionele vaardigheden en interesses in kaart brengen. Zo helpt een beroepskeuzetest aan het begin van je carrière of bij een carrièreswitch om een duidelijk beeld te krijgen van jouw interesses en passies op het gebied van werk. Daarnaast heb je de competentietest die zich juist richt op jouw vaardigheden. Daarop aansluitend kan een werkwaardentest duidelijkheid scheppen over wat jij belangrijk vindt in werk. Zoals werk je liever met je handen of met je hoofd? In een team of liever zelfstandig? Al deze tests hebben als doel om de opties wat betreft werk wat kleiner te maken, zodat de keuze minder moeilijk wordt.

Werk doen waar je goed in bent én wat je ook nog eens leuk vindt is cruciaal! Zeker in deze tijden van de burn-out waardoor mensen thuis komen te zitten. Lichamelijke signalen worden te lang genegeerd en op pure wilskracht proberen mensen maar door te gaan. Maar als je dan eenmaal stilstaat, dan voel je pas de vermoeidheid, lusteloosheid en onrust. Belangrijk dus om je af te vragen waar je dan wel gelukkig van wordt. Waar krijg ik écht energie van? Binnen 15 minuten kan je al een heel stuk wijzer worden. Dus bekijk ons aanbod van carrièretesten!

Overzicht carrièretesten

Carrièretest

Hoe assertief ben jij?

Assertief v1
Carrièretest

Hoe ver reiken jouw ambities?

Ambiteus
Carrièretest

Hoe ga jij met conflicten om?

Hoe ga jij met conflicten om?
Persoonlijkheidstest

Carrièretest

Leader of follower DEF
Carrièretest

Kun jij tegen stress?

Stress
Carrièretest

Ben jij een workaholic?

Workaholic 2
Ga naar alle persoonlijkheidstesten
Ga naar alle IQ-testen
Deel deze test met je
vrienden of collega's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuwe testen.

Nieuwsbrief