Skip to content

over loopbaan.nl

Dé plek voor al je tests en quickscans.

Krijg snel, gratis, en laagdrempelig inzicht in jezelf. Ontdek verborgen vaardigheden, skills, karaktereigenschappen en meer.

Meten is weten, en dat doe je hier met allerlei soorten tests. Van persoonlijkheidstesten en IQ-tests tot aan carrièretesten. Of je de testen voor de lol maakt of ter voorbereiding op een assessment, onze laagdrempelige testen zijn gratis en speciaal ontwikkeld om snel een eerste inzicht te krijgen in je vaardigheden, karaktereigenschappen en interesses. Voel je vrij om ze allemaal te proberen, er is voor ieder wat wils!

Achtergrond 800x1080
Voorgrond about 3
Loopbaan.nl

Ieder mens kan zich verbeteren, of zelfs veranderen – als je maar wilt.

De tests geven je een eerste inzicht in waar je nu staat. Zie het resultaat van onze testen dan ook niet als een eeuwige waarheid, maar als een eerste richting. Ons doel is om jou inzicht te geven in jezelf zodat jij als mens weet waar nog winst valt te behalen voor jezelf. Laat je dan ook niet ontmoedigen als de testresultaten tegenvallen. Let op: Kun je je niet vinden in de testresultaten? Misschien ben je vandaag met het verkeerde been uit bed gestapt. Of voel je je anders dan normaal. Mensen zijn veranderlijk. Er is geen goed of fout en geen ultieme waarheid. Zie onze tests daarom altijd als een manier om jezelf aan het denken te zetten, om beter naar jezelf te kijken en als het startpunt voor zelfonderzoek!

Alle tests en quickscans zijn helemaal gratis

Alle tests en quickscans zijn geheel gratis. Je hoeft ook geen gegevens achter te laten om je testresultaten te bekijken. Ben jij benieuwd welke nieuwe tests er iedere maand verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe tests en andere interessante informatie. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden. We zullen je niet stalken – beloofd!

We wensen je veel plezier en mooie nieuwe inzichten!

Achtergrond 800x1080 2
Voorgrond about 1
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuwe testen.

Nieuwsbrief